Gita Krūmiņa-Zemture
Mg. paed.Amati
- Lauksaimniecības un pārtikas tehnoloģijas fakultāte - studiju programmas direktore
- Pārtikas institūts - lektore; pētniece
Pieņemšanas laiki
- P
14:30 - 16:30, Pārtikas institūts, Viesmīlības nodaļa, Rīgas iela 22a, 135.kab.
Kā arī citā laikā - pēc vienošanās
Studiju kursi
Zinātniskās publikācijas
- Veselīga dzīvesveida aspekts 20. gadsimta 30. gadu veģetārajās pavārgrāmatās = An aspect of a healthy lifestyle in the vegetarian cookbooks of the 1930s / Gita Krūmiņa-Zemture, Sandra Īriste
- The issues faced by school meal providers / Rita Riekstina-Dolge, Marta Eglite, Gita Krumina-Zemture
- Hygienic assessment of sanitary facilities in catering establishments / Sandra Iriste, Baiba Batare, Gita Krumina-Zemture, Ilze Beitane, Sanita Sazonova
- Herbs and spices mentioned in first Latvian cookbooks / Irina Sivicka, Gita Krūmiņa-Zemture, Ginta Līnīte
- School lunch provision assessment during the Covid-19 pandemic / Ilze Beitane, Sandra Iriste, Rita Riekstina-Dolge, Gita Krumina-Zemture, Marta Eglite
- Food, nutrition, and health in Latvia / Ilze Beitāne, Inga Ciproviča, Ida Jākobsone, Jevgēnija Jansone, Daina Kārkliņa, Dace Kļava, Gita Krūmiņa-Zemture, Daiga Kunkulberga, Sandra Muižniece-Brasava, Anita Pastare, Astra Spalvēna, Sanita Zute
- Herbs and spices mentioned in first Latvian cookbooks / Irina Sivicka, Gita Krūmiņa-Zemture, Ginta Līnīte
- Parents' experiences regarding school meals during the COVID-19 pandemic / Ilze Beitane, Sandra Iriste, Rita Riekstina-Dolge, Gita Krumina-Zemture, Marta Eglite
- Tehnoloģiskie procesi ēdināšanas uzņēmumos : digitālais mācību līdzeklis / Ingrīda Millere, Rita Riekstiņa-Dolģe, Gita Krūmiņa-Zemture, Linda Medne
- Digestibility of buckwheat starch / Gita Krumina-Zemture, Ilze Beitane, Ingmars Cinkmanis, Asnate Kirse-Ozolina, Martins Sabovics
- Viesnīcas "Zemgale" psihosociālās darba vides analīze = Analysis of psychosocial work environmental in hotel "Zemgale" / Marika Šņepste, Gita Krūmiņa-Zemture
- Restaurant meals nutritional value impact on customers' eating habits / Sandra Iriste, Ilze Beitane, Ingrida Millere, Gita Krumina-Zemture, Elina Mengote
- Evaluation of the quality of catering service / Gita Krumina-Zemture, Sandra Iriste, Ilze Beitane, Laura Lipina
- Development of products from Baltic sprat (Sprattus balticus) as an analogue to traditional italian anchovy preserves / Martins Sabovics, Asnate Kirse-Ozolina, Ilze Gramatina, Zanda Kruma, Sanita Sazonova, Gita Krumina-Zemture, Janina Kivite, Anete Keke, Elina Sturmovica, Sandra Muizniece-Brasava, Igor Sepelevs
- Flavonoids and total phenolic content in extruded buckwheat products with sweet and salty taste / G. Krumina–Zemture, I. Beitane, I. Cinkmanis
- Effect of germination and extrusion on the phenolic content and antioxidant activity of raw buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench) / I. Beitane, G. Krumina–Zemture, M. Sabovics
- Effect of germination and extrusion on the phenolic content and antioxidant activity of raw buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench) / I. Beitane, G. Krumina–Zemture, M. Sabovics
- Phenolics content in buckwheat flour = Fenolu saturs griķu miltos / Ilze Beitāne, Gita Krūmiņa-Zemture, Zanda Krūma, Ingmārs Cinkmanis
- Flavonoids and total phenolic content in extruded buckwheat products with sweet and salty taste / G. Krumina–Zemture, I. Beitane, I. Cinkmanis
- Fatty acid composition in buckwheat (Fagopyrum esculentum M.) flours and their extruded products / Gita Krumina-Zemture, Ilze Beitane
- Dietary micronutrient content in pea (Pisum sativum L.) and buckwheat (Fagopyrum esculentum M.) flour / Ilze Beitane, Gita Krumina-Zemture
- Dietary micronutrient content of pea (Pisum sativum L.) and buckwheat (Fagopyrum esculentum M.) flours / Ilze Beitane, Gita Krumina-Zemture
- Ekstrūdētu termiski neapstrādātu griķu produktu sensorais vērtējums = Sensory evaluation of extruded raw buckwheat products / Gita Krūmiņa-Zemture, Ilze Beitāne
- Fatty acid composition in buckwheat (fagopyrum esculentum m.) flours and their extruded products / Gita Krumina-Zemture, Ilze Beitane
- Evaluation of nutritional quality of raw and roasted buckwheat (Fagopyrum esculentum M.) fluor / Ilze Beitane, Gita Krumina-Zemture
- Sensory properties of waffles with pea and buckwheat flour / Gita Krumina-Zemture, Ilze Beitane
- Amino acid and dietary fibre content of pea and buckwheat flours / Gita Krumiņa-Zemture, Ilze Beitane, Ilze Gramatina
- The evaluation of raw buckwheat and its suitability in nutrition / G. Krumina-Zemture, I. Beitane, S. Malavko
- Phenolic content in buckwheat flours / I. Beitane, G. Krumina-Zemture, Z. Kruma, I. Cinkmanis
- A nutrition guide for early childhood active stakeholders Nutgecs [elektroniskais resurss] / Nazan Aktaş ... Aija Eglite, Skaidrite Dzene, Gita Krumina-Zemture, Valda Kozule, Karlis Eglitis ... [et. al.].
- The strategy of sustainable nutrition of preschool age children / Skaidrīte Dzene, Aija Eglīte, Gita Krūmiņa
- "Ēdināšanas un viesnīcu uzņēmējdarbības" specialitātes studentu zinātniskais darbs = Scientific work of "Catering and hotel management" speciality students / M.Apškalēja, I.Zeibote, G.Krūmiņa
- Uzturs un tā bagātināšana : mācību materiāls kursam "Uztura fizioloģiskā vērtība" / U. Kauliņš, D. Kārkliņa, M. Dūma, I.Melgalve, L.Skudra, G.Krūmiņa ; Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte.
- Uzturs un tā bagātināšana : mācību materiāls kursam "Uztura fizioloģiskā vērtība" / U. Kauliņš, D. Kārkliņa, M. Dūma, I.Melgalve, L.Skudra, G.Krūmiņa ; Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte.
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2014
2012
2009
2007
2003
2002
2001